Gran participació a la cursa solidària de Bellvitge amb 325 corredors i una recaptació de 1.300 euros per a la Fundació La Vinya

L’AMPA Jesuïtes Bellvitge – C. E. Joan XXIII va organitzar el passat diumenge dia 13 de maig la 23a edició de la cursa solidària de Bellvitge amb l’objectiu de passar un matí en familia al barri i ajudar a la Fundació La Vinya, entitat que treballa per atendre a les persones in situació de risc social als barris de Bellvitge i Gornal.


En total, vam recaptar 1.300 euros a través de les inscripcions que aniran destinats íntegrament a la Fundació La Vinya per als projectes que tenen en marxa al barri.

Aquest any hem tingut una participació notable a la categoria d’infantil amb prop de 100 infants. Sota el lema “fem esport solidari”, l’AMPA promou accions solidàries des de l’àmbit escolar i alhora fomenta practiques saludables amb tota la família al barri.


Vam rebre la visita de l’alcaldessa, la Núria Marín, que va donar el tret de sortida als més petits, el regidor d’educació, en Jaume Graells, que va donar la sortida dels adults, el regidor d’esports, el Cris Alcázar, que va donar els premis als guanyadors així com el Cris Plaza, assessor d’esports i de Bellvitge- Gornal de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

Podeu veure en el següents enllaços el llistat de les classificacions general d'adults i de petits. També podeu consultar el nom dels guanyadors per categories a continuació. ¡Enhorabona a tots els participants!

Infantil petits:  Nenes de 0 a 6 anys      *  Infantil petits:  Nens de 0 a 6 anys 
Infantil grans:  Nenes de 7 a 10 anys    *  Infantil grans:  Nens de 7 a 10 anys
Juvenil:           Noies de 11 a 20 anys    *  Juvenil:           Nois de 11 a 20 anys
Absoluta:        Dones de 21 a 50 anys   *  Absoluta:        Homes de 21 a 50 anys
Veterans:        Dones de 51 a 100 anys *  Veterans:        Homes de 51 a 100 anys
Discapacitats  Dones                              * Discapacitats  Homes

La cursa va comptar amb el suport de l’escola i de la regidoria de Districte VI, l’Àrea de Joventut i Esports, Ajuntament de l’Hospitalet, la Associació de Veïns de Bellvitge, la Creu Roja, Voluntaris de l’Hospitalet i la Guàrdia Urbana. Però la cursa del barri no es podria fer sense el suport de les empreses i alguns comerços del barri. Aquest any 23 comerços que han col.laborat econòmicament i amb producte, com ara: Caprabo, Óptica Bogas, Nubotica, Alquiber, McDonals Bellvitge, Vinya Encisada, Lencería Maika, Catalana Occidente, JHospi Papelería y Juguetes, Antics Alumnes JOAN XXIII, GM Esports, Restaurante La Flama, Frutería Mari Carmen, Fisios Fisioterapia y Osteopatía, BBVA, Ferretería La Marina, Viu La Pepa, Bar El Refugio, Bodega La Ermita, Body & Scissors, Toni Gil Productos Naturales y El Chiringuito de Bellvitge. Així que moltes gràcies per a la vostra aportació!

Per finalitzar, volem agraïr a tots els voluntaris que els dies previs i el mateix dia de la cursa ens van ajudar en tot el què se’ls hi demanava. Sense els voluntaris, aquesta iniciativa tampoc no seria possible. Un GRÀCIES ben gran a Lourdes, la nostra speaker, Carlos, el nostre monitor de Zumba, David amb la música que ens va fer ballar i Esther, Gemma, Xavier, Lorena, Pilar, Santi, Emilio, Jose, Faty, Chus, Susana, Óscar, Mari, Mercedes, Marta, Vanessa, Paco, Fátima, Julián i Waldemar que ens van ajudar a muntar i desmuntar. 

Aquí podeu accedir a totes les fotos del dia de la cursa i aquí un petit vídeo resum.


¡Fem esport solidari!

Comentaris