L’AMPA celebra la festa de final de curs amb les famílies, els alumnes i l’escola


Com cada any, l’AMPA ha organitzat la festa per a les famílies de l’escola Jesuïtes Bellvitge – C. E. Joan XXIII coincidint amb les exhibicions de paraescolars i l’escola esportiva del passat 10 de juny.

Una jornada festiva que va permetre a les famílies recórrer les instal·lacions del centre, conèixer altres famílies i conviure tot el dia a l’escola.

Gràcies al centre que va cedir les instal·lacions, vam poder gaudir d’un dia on les famílies érem les protagonistes. Amb activitats especialment pensades pels alumnes de totes les edats.Al matí, es van organitzar totes les exhibicions esportives i culturals. Des de futbol i bàsquet fins a patinatge, gimnàstica rítmica, etc.

 
  

Per finalitzar les exhibicions, l’escola va organitzar una master class de zumba on van participar mares i personal del centre i un partit de bàsquet de pares versus entrenadors. Dos actes molt apreciats per a les famílies!
 
  

Al migdia, una vintena de famílies es van quedar a l’escola per fer un dinar de germanor. Al pati infantil vam gaudir d’un pícnic portat de casa però amb uns postres molt especial: Cava i coca de Sant Joan! Cortesia de l’AMPAJ (juntament amb les begudes).

 


                                                   Al finalitzar el dinar, l’AMPA va fer el sorteig de regals per petits i per adults!

 
   
A la tarda, els qui més van gaudir van ser els alumnes, els petits i els no tan petits! Sens dubte, la sensació aquest any ha sigut el túnel d’aigua i la tant esperada festa de l’escuma!
   
 

   


En aquest enllaç trobareu totes les fotos d’aquest dia!

Des de l’AMPA us volem desitjar un bon final de curs i quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte, inquietud i/o proposta que ens vulgueu fer!
Comentaris