Comencen les inscripcions per a la 23ª edició de la cursa popular i solidària de Bellvitge

Organitzada per l’AMPA Jesuïtes Bellvitge, la cursa tindrà lloc el proper diumenge 13 de maig al matí i donarà tots els diners recaptats a la Fundació La Vinya


L’Ampa de Jesuïtes Bellvitge – C. E. Joan XXIII organitza la 23ª edició de la cursa popular i solidària de Bellvitge el proper diumenge 13 de maig a les 11 hores al parc de Bellvitge. Les inscripcions estan ja obertes en aquest link fins el proper divendres 11 de maig en format online o presencial fins al mateix dia de la cursa.


La cursa és una activitat benèfica per a tota la família que té com a objectiu recaptar fons per a la Fundació La Vinya, entitat que treballa per atendre a les persones in situació de risc social als barris de Bellvitge i Gornal de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat.

Sota el lema “fem esport solidari”, l’AMPA Jesuïtes Bellvitge – C.E. Joan XXIII promou accions solidàries des de l’àmbit escolar i alhora fomenta practiques saludables amb tota la família al barri.

A més, la cursa tindrà un circuit específic per als menuts que començarà a les 10.30h.

La cursa compte amb el suport de l’escola i de la regidoria de Districte VI, l’Àrea de Joventut i Esports, Ajuntament de l’Hospitalet, la Associació de Veïns de Bellvitge, la Creu Roja, Voluntaris de l’Hospitalet, la Guàrdia Urbana i alguns comerços del barri.


Inscripcions
El preu de la inscripció és de 4 euros i inclou assegurança, samarreta tècnica, bossa amb obsequis i avituallament en meta. Els diners recaptats amb les inscripcions aniran íntegrament a la Fundació La Vinya.

Per a participar és necessari omplir el formulari d’inscripció en aquest link que estarà actiu fins al proper divendres 11 de maig a les 18:00h.

Aquest any, oferim la possibilitat de participar comprant un dorsal 0 encara que no es participi a la cursa (la recaptació anirà íntegrament a la Fundació la Vinya).

El pagament dels dorsals dels corredors i el dorsal 0 es podrà fer els dies 9 i 10 de maig (dimecres i dijous) al despatx de l’AMPA de 17:30h a 18:30h. També es podrà abonar al parc de Bellvitge a partir de les 09:30h.

Premis
Els tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria rebran una medalla.
A més, tots els corredors rebran diferents obsequis i hi participaran en el sorteig de dues bicicletes de muntanya valorades en més de 200 euros cadascuna.

Activitats
Un hora abans de començar la carrera es realitzaran activitats d’estirament per cortesia de l’escola Jesuïtes Bellvitge.

A l’acabar la cursa hi haurà una activitat de zumba a càrrec de Carlos Quispe per tot el que vulgui participar.

Recorregut
La cursa dels petits (fins a 10 anys) començarà a les 10.30h i tindrà un recorregut de 400 mts.



La sortida i arribada de la cursa d’adults es farà al parc de Bellvitge i hi tindrà un recorregut de prop de 5 kms pel barri.





Nota important: Els menors d’edat que hi participen a la cursa han de portar el permís patern signat (en cas contrari no hi podran participar). Descarrega aquí el permís.  


Categoríes
Les categories establertes, masculines i femenines per a la cursa són:

Primer classificat masculí i femení
Infantil petits:  De 0 a 6 anys
Infantil grans:  De 7 a 10 anys
Juvenil:           De 11 a 20 anys
Absoluta:         De 21 a 50 anys
Veterans:        De 51 a 100 anys
Discapacitats



#femesportsolidari

Comentaris