L’Ampa participa a la rua de Carnaval de Bellvitge amb una bona representació de famílies de l’escola

Un any més, grans i petits hem gaudit a la rua de Carnaval del barri fent d’oveeeelles. I és que el passat diumenge, 11 de febrer érem més de 50 persones marxant pel barri al ritme dels tabals i fent-nos sentir amb xiulets i els nostres beeees.Aquest any, hem organitzar uns tallers per a que les famílies poguessin fer-se les seves pròpies disfresses. Amb materials bàsics com la buata, borses d’escombraries i cotó, les mares, pares i alumnes de l’escola han treballat conjuntament en la seva elaboració. I han quedat d’allò més autèntic!

 

I el dia de la rua ens hem aixecat ben aviat per preparar-nos i desfilar pel barri ben orgullosos de ser les ovelles més maques de Bellvitge, amb pastora, ovella negra i gos inclosos!

 

De fet a la TV Hospitalet també els hi hem agradat molt i ens van fer una petita entrevista. Voleu veure-la? Al minut 07:07 ens veureu explicant el per què anàvem d’ovelles....

Fes clic a la imatge per veure el video

I si no teniu paciència, aquí teniu el discurs que va fer la nostra ovella negra.

“Temps era temps que els ramats d’ovelles pasturàvem i pastàvem al caps de Bellvitge, tot el que es veu era camp i passejàvem felices per tot arreu. El temps i el progres ens va portar el ciment i ara només podem sortir a pasturar en dies com el d’avui. Si algú pensa en nosaltres que pensi menys en gris i més en veeeerd. Beeeee”

Un agraïment molt especial i molt gran a la nostra estimada ovella negra, la Carla, a la nostra pastora, la Cristina, ja que sense elles aquest any la rua de Carnaval no hauria estat possible! Gràcies per mantenir la il.lusió!
Comentaris