L’AMPA organitza un matí d’activitats a l’escola per a les famílies noves de MOPI 3


L’AMPA Jesuïtes Bellvitge – C.E. Joan XXII va organitzar el passat dissabte 28 d’octubre un matí d’activitats a l’escola per a les famílies noves de MOPI 3 amb l’objectiu de poder conèixer el funcionament i activitats de l’AMPA i alhora facilitar un primer contacte amb l’escola i les famílies de les classes.
Vídeo de la trobada

La sessió va començar al pati on les famílies van deixar als petits amb els monitors que els hi tenien preparats alguns jocs.

 

Vam començar a l’àgora de la planta d’infantil on el director del centre, en Quim Molina, va dirigir algunes activitats per facilitar el coneixement entre els pares i mares assistents. També va parlar dels valors de l’escola i l’educació que s’imparteix a l’escola als seus fills i filles.
  

En una segona part, l’AMPA va organitzar un joc per a que les famílies coneguessin l’associació des d’una vessant més divertida.

    

Com tothom ho va fer molt bé, els hi vam donar un premi molt especial. Es tractava d’un embolcall reutilitzable pels esmorzars del pati i socialment responsables, ja que es fan a un Centre Especial de Treball al Raval. D’aquesta manera, animem a les famílies a ser més sostenibles des de la preparació de l’esmorzar dels més petits.

Vam acabar la jornada amb un aperitiu de la companyia ROCA que treballa elaborant els menús pel menjador i ho vam fer a la cafeteria.


Durant l’aperitiu, les famílies van destacar com a positiu el fet de tenir un espai de coneixença entre elles, la interacció amb l’escola i l’apropament a l’AMPA. A més a més, han destacat els valors de confiança mútua, compromís, tranquil·litat, unitat, participació i motivació que ens uneix a tots.

  


Comentaris