L’AMPA Jesuïtes Bellvitge fa una valoració positiva del curs 2016_2017 amb nous projectes i noves cares

La Junta de l’AMPA Jesuïtes Bellvitge dona per finalitzat el curs 2016_2017 amb la satisfacció d’haver impulsat nous projectes i haver engrescat més famílies a participar de forma activa en el projecte educatiu de l’escola.


Des de l’Ampa ens acomiadem de totes les famílies i tot el personal de Jesuïtes Bellvitge – C.E. Joan XXIII fins al setembre i us desitgem un bon estiu i un ben merescut descans. Tanquem amb la satisfacció d’haver fer tot el què estava en les nostres mans per recolzar el projecte educatiu del centre i potenciar la relació família-escola, amb mestres i direcció.


Amb aquest vídeo us volem ensenyar tot allò que hem fet i que hem retratat encara que hi ha molta més feina de “despatx”, de discussió interna, de reflexió que no es veu i que també és molt important. Esperem que us agradi!


Hi ha dos projectes que esperem continuar el curs vinent i que són la reutilització de roba escolar i familyber, de llibres. Dos projectes molt demandats i que aquest curs amb la col·laboració de moltes famílies hem pogut engegar.


 


Un agraïment molt especial a les persones que ens han ajudat de forma desinteressada en la mostra de pessebres i en la rua del Carnestoltes. Tampoc ens podem oblidar de les famílies dels antics alumnes que cada any ens acompanyen i recolzen a la cursa popular de Bellvitge. Un GRÀCIES enorme!


I a totes les famílies que ens seguiu, us animem a que l’any que ve vingueu a l’oficina de l’AMPA a plantejar-nos idees, projectes i reflexions. Tots junts fem Joan XXIII! Tots formem JESUÏTES BELLVITE!


Molt bon estiu!


Comentaris