La cursa popular i solidària de Bellvitge va celebrar la 22a edició amb gran participació institucional i ciutadana

¡Objectiu aconseguit! La 22a edició de la cursa popular i solidària de Bellvitge va recaptar més de 1.000 €uros de les inscripcions dels participants per a la Fundació La Vinya. Prop de 300 corredors van participar el passat diumenge 21 de maig al parc de Bellvitge.


La cursa va comptar amb el presència del director general de Jesuïtes Bellvitge C.E. Joan 23, en Quim Molina, així com de l'Ajuntament de l'Hospitalet amb l'alcaldessa Núria Marín i el regidor d'Educació i districte, Jaume Graells.


Aquest any s’ha organitzat una cursa per als més petits que ha sigut molt valorada entre les famílies. D’aquesta manera, els nens i nenes han pogut participar d’una forma activa en aquesta iniciativa amb finalitat benèfica i solidària. Com vam sentir dir a un nen, “en aquesta cursa hi guanyem tots”.

L'AMPA de Jesuïtes Bellvitge CE Joan 23, està molt satisfeta tant pel que fa a la participació de corredors, com la de comerciants del barri, sumant tots plegats per l'esport i la solidaritat.

A continuació, trobareu els guanyadors de la cursa en les diferents categories. Cal destacar, que el primer en arribar a meta va ser l’Aleix Cunillera, professor de l’escola.


Femení
Masculí
Categoría infantil
0-10 anys
Aina GARCIA-GIL TORRES
Joel DIEZ MAROTO
María BARRIO ALARCON
Héctor BARRIOS CARRASCO
Carla MARTINEZ
Gerard SANTOS CUELLAR
Categoria adults
11 - 20 anys
Lucía ACEITON RAMIRO
Biel MUÑOZ DE PAZ
Andrea SANTOS CUELLAR
BERNADES CUENCA
Marta RIDER PEREZ
Gerard RAFAEL PUJOL
21 - 50 anys
Laura SANCHEZ SALAZAR
Aleix CUNILLERA
Pilar MARCOS PASCUA
Javier MOLINERO
Montse DE PAZ DIEZ
Jose FERNANDEZ ARANDA
Més de 50 anys
Esther GARCIA
Juan Luis TORRES
Delia Mª GONZALEZ
Manuel LOPEZ MOYA
Lucia NEGREDO MORENO
Joaquin MURRIETA
Discapacitats
Jesus MUÑOZ VAZQUEZ
Juan Manuel VILLAHOZ MARTIN
Ricard CALVO VALDERRAMA

A més a més, es van sortejar diferents productes cedits pels col·laboradors d’aquesta iniciativa. Entre els més valorats, dues bicicletes, ulleres de sol, un sopar per a dos, entre d’altres.

Des de l’AMPA, volem agrair a tots els col·laboradors que des de bon matí van estar ajudant en l’organització, a la meravellosa speaker i sobre tot als patrocinadors. Sense ells, aquesta cursa no seria possible.


Els patrocinadors d’aquest any han sigut Nubotica Academy, Caprabo, l’associació d’antics alumnes de l’escola Joan XXIII, GM Esports, Óptica Bogas i McDonalds Hospitalet Bellvitge. Els comerços del barri que s’han sumat a aquesta iniciativa són el Restaurante La Flama, Catalana Occidente, Ferretería Marina, Tocinería Delgado, Bar El Refugio, Viu la Pepa, Alonso Café, Frutería Mari y Carmen i el BBVA.

Aquí trobareu un link a les fotos de la cursa d’aquest any


¡Fem esport solidari!

Comentaris

  1. Hola! Felicitats per l'èxit de la cursa! He vist totes les fotos però en falten, no? És que és la primera vegada que la meva mare guanya medalla i li feia il•lusió tenir un record, ja que diu que vau fer foto de les dones guanyadores de la categoria de més de 50 anys.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carla. Gràcies per les felicitacions i disculpa perquè encara estem recopilant fotos i endreçanda-les. Hem afegit unes quantes més del moment medalles. Mira a veure si hi és la teva mare. Si vols podem enviar-te més fotos en privat. Salutacions

      Elimina
    2. Sí hi és!!! Moltíssimes gràcies!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada