Segona xocolatada solidària

Aquest passat dijous 15 de desembre va celebrar-se la 2a xocolatada solidària per a recaptar fons per a la Marató de TV3.Va ser tot un èxit! Es va coordinar a tot un plegat de voluntaris (molt ben fet, Maria!), va haver molta afluència i va sortir tot molt bé. Vam aconseguir recaptar un 30% més que l'any passat.

Volem donar molts agraïments: Cal començar per agraïr l'esforç als voluntaris i voluntàries que hi van ajudar.

 

Volem agrair a l'escola per prestar-nos l'espai. També volem agrair molt especialment a l'empresa ROCA (concesionària de la cuina) per aportar dues enormes olles de xocolata, melindros i sucs. Com veureu a la foto la xocolata va exhaurir-se, estava boníssima:

També volem agrair a tots els pares i personal de l'escola que vau venir a consumir i fer la vostra aportació. Com a mostra aquí veieu entre molts altres a en Quim Molina (Director General), Raquel González (responsable d'Atenció a les persones a la Secretaria), Núria Gonzalo (Directora d'ESO i Batxillerat) i Sheila Fernández (Suport a la direcció i responsable de comunicació):Aquí teniu un enllaç a totes les fotos que vam fer:


https://drive.google.com/drive/folders/0B6C9S1VJEZdQcEFoS3FBOHNJSFE?usp=sharing
 

Aquests petits grans de sorra ens porten cap a un mon millor.
/AMPA de Joan XXIII

Comentaris