L’AMPA Jesuïtes Bellvitge presenta FamiLyber, una app per a la reutilització de llibres escolars


Com un vam avançar a l’última revista del curs, hem estat treballant en una app que permetés a les famílies de Jesuïtes Bellvitge – C.E. Joan XXIII l’intercanvi de llibres de l’escola de forma desinteressada. Doncs bé! Ja ho podem anunciar. La tenim llesta i el seu nom és FamiLyber.


L'aplicació FamiLyber té com a finalitat la reutilització de llibres de l'escola Jesuïtes Bellvitge. Permet que pares i mares cedeixin els seus llibres en desús a d'altres famílies que ho desitgin. És una iniciativa de l'AMPA que va en la línia del consum col.laboratiu i és per això que us demanem que es faci d'una manera desinteressada i totalment solidària amb d'altres famílies de l'escola.

Aquesta aplicació es troba dins de l'entorn informàtic de Fundació Jesuïtes Educació i n'està integrada de forma que hi has d'accedir amb les teves credencials de la NET. Si algú té problemes per accedir-hi ens ho ha de comunicar a l'AMPA i mentres no ho resolem hi ha prou amb que primer accedeixi a La Net i després piqui directament aquí


S'ha dissenyat tenint en compte la privacitat. No comparteix cap dada personal de qui publica llibres, simplement facilita que els interessats en llibres puguin enviar les dades de contacte que considerin als anunciants.


Un agraïment molt especial a tots els que han col.laborat d'una manera o una altra, de forma totalment desinteressada en aquest projecte i especialment al departament de Sistemes de la informació i comunicació de la Fundació Jesuïtes Educació que ho ha fet tècnicament possible.

Esperem que us resulti útil i la puguem utilitzar tots!Junta AMPA Jesuïtes Bellvitge - C.E. Joan XXIII

Comentaris